Lang Pude Mat For Hvilestol Vuggende Rattan Stol Folde Tyk Udendørs Haven Sun Lounge Sædehynde Sofa Tatami-Måtten Ingen Stol

v1051

kr145.61

-123.99

kr269.60

-45 %

Ny vare

Bullet Punkter: 1、Vandtæt Funktion: puderne-dækslet er lavet af vandafvisende stof, men det kan ikke opbevares udendørs eller venstre i regnvejr!

2、Egnet Size: Den stol sæde pude måler omkring 120*50cm/47.24*19.69 i.Det kan være vaskbart, men ikke flytbare.

3、Lang tids Brug: God rebound-effekt, komfortabel og åndbar, ikke let at deformere til lang tids brug.Bemærk venligst stol er ikke inkluderet i prisen.Kun stol sæde, hynde og stol tilbage pude.

4、Bredt Ansøgninger: Der er 3-farve mulighed for dette komfortable bløde stol puder til med rette, der matcher dit værelse dekoration.Kan bruges som gyngestol puder, gårdhave stol puder,græsplæne stol puder, camping stol puder, eller til enhver anden stol eller en bænk, der har brug for pude.

5、Pakke Omfatter: En stol, pude, ingen stol i prisen.

Funktioner:

Puder coveret er vandafvisende stof, men kan ikke opbevares udendørs eller venstre i regnvejr!

Specifikation:

Materiale: Vandtæt, 100% Polyester

Indre: High density skum

Farve: blå, lys grå, mørk grøn

Størrelse: 120*50*5cm/47.24*19.69*1.97 i

Tykkelse: omkring 4-5cm/1.57-1.97 i

Packing liste:

1*Stol, Pude

Bemærk:

Produktet kan blive presset under leveringen, bedes du flap puden, når du modtager det, hvis du finder den størrelse er mindre end den beskrivelse.

Eneste pude, uden nogen møbler omfatter.

På grund af den belysning effekter og vinkler, der er farveforskel i produktet, bedes du forstår.

På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

Bemærk: Det anbefales at bruge den lille skærm på smartphones inden 6,5 cm, og den store skærm på telefoner over 6,5 cm.

Betalingsmetoder:

Du kan foretage betaling ved brug af nogen af de ovennævnte metoder og pls betaler inden for 3 dage, når din ordre er placeret.

Din betaling vil blive bekræftet ved at Volantinaggio-milano.eu indenfor 24 timer og vi vil behandle din ordre, når den er færdig.

Hvis din ordre er lukket på grund af sikkerhedsmæssige årsager, vil du nødt til at indsende et krav på Volantinaggio-milano.eu.

Den refusion, der er forårsaget af for annullering, refusion overenskomst eller mægling vil blive behandlet med det samme, og normalt tager omkring 7-10 arbejdsdage til at nå din konto.

Forsendelse og pakke:

Alle varer bliver kontrolleret, og også pakket før forsendelse.Ordrer afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at betaling er færdig.

Vægten af pakken via normal post er begrænset til 2 kg.Vi vil sende separat, hvis vægten er over 2 kg.

Normalt tager det omkring 15-60 dage og kunne være lidt længere tid om at nogle ødemark.

Du kan vælge, hurtig forsendelse metode, hvis du ønsker at få pakken tidligere, og til dette vil du nødt til at betale shipping gebyr.

Returnering og Tilbagebetaling:

Vi vil gensende eller refundering, hvis pakken er gået tabt, beskadiget i transit, eller modtaget den forkerte vare.Tøv ikke med at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, kan du efterlade os en positiv feedback, vi vil være meget værdsat.Hvis der er noget galt, bedes du kontakte os først, før du forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, indtil alt er fint.

Tags: moderne stole moderne, rattan høje stole, bænkpres, udendørs møbler, udstyr, rotan gynge stol, rattan swing, round floor cushion tatami, stol patchwork, udendørs sofa, stol swing

Model-Nummer Svamp pude sofa, rattan stol swing pude bænk pude udendørs, stol hynde
Bruger sæde
Mønster Type Solid
Unpick og Vask Aftageligt og Vaskbart
Form Andre
Påfyldning BOMULD
Technics HÅNDLAVET
Aldersgruppe Voksne
Stil Moderne
Navn1 Garden Lounge Stol Puder Folde Udendørs Gyngestol Pude
Type cusion
Materiale 100% Polyester
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mønster Hæklede, Andre
Funktion vandtæt
Sæt Type No

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer