Hot-1 Sæt Reflekterende Klistermærker Scooter Komplet Sæt Klistermærker til Xiaomi Serie Kickscooter Sammenklappelig Klistermærker

v1142

kr25.12

-9.79

kr34.91

-28 %

Ny vare

Hot-1 Sæt Reflekterende Klistermærker Scooter Komplet Sæt Klistermærker til Xiaomi Serie Kickscooter Sammenklappelig Klistermærker

Lavet af PVC materiale, det har en god reflekterende effekt, sikker og pålidelig natten, høj funktionalitet.

Designet specielt til Xiaomi elbil, kan det være knyttet til nogen del af bilen kroppen til at øge effekten refleksion af natten ridning, som er mere sikkert for ridning.

Klistrer til kroppen, kan det ikke alene afspejler effekten, men også dekoration kroppen, bære en pels til bilen.

Vandtæt effekten er god, kan det også være afspejlet i de regnfulde dage, og det vil ikke falde let.Det kan være fastgjort til kroppen i lang tid, hvilket har den virkning, støvtæt.

Det er nemt at indsætte, kan du vælge forskellige længder i henhold til anden krop, og kontrollere længden af den reflekterende strimmel dig selv, ikke til affald.

Gældende modeller: el-scooter

Farve: Rød/Hvid/Gul

Materiale: PVC

Pakkens Indhold:

1 Sæt * Reflekterende Klistermærker

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Dropshipping

Vi accepterer dropshipping, vi har en masse erfaring i dropshiping og vil ikke sætte nogen annoncer og materialer i den rækkefølge.

Tags: klud scooter taske, xiimi scooter taske, scooter telefon taske, stor taske scooter, xiami scooter taske, scooter taske k, bærbare elektriske scooter taske, dovne scooter taske, scooter bag original, electirc scooter taske

Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale PVC
Spænding None
Model-Nummer for El-Scooter

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer