Nyhed
Ny Udskiftning Fjernbetjeningen For Yamaha FSR68 ZJ78800 ATS-1520 YAS-152 YAS-203 YAS-93 Sound Bar,

Ny Udskiftning Fjernbetjeningen For Yamaha FSR68 ZJ78800 ATS-1520 YAS-152 YAS-203 YAS-93 Sound Bar,

v1313

kr44.57

-7.89

kr52.46

-15 %

Ny vare

Beskrivelse:

Helt Nye og Høj Kvalitet Fjernbetjening.

Ingen grund til at sætte op,Bare for direkte at bruge efter at sætte et Nyt batteri.

90 Dage Garanti, batterier og Betjeningsvejledning er ikke inkluderet i prisen.

Vi, der sælges, er udskiftning af fjernbetjeningen, er det mest knapper funktioner funktioner samme som den oprindelige.

Stor Mængde For rabat er tilgængelig.

Hurtigere Forsendelse og god Service

Forsendelse:

Vi vil arrangere forsendelse inden for leveringstiden, men ikke er ansvarlig for eventuelle told og tilknyttede afgifter,sørg for at Adressen på Volantinaggio-milano.eu er det Korrekte, før du køber det,adresse kan ikke ændres, når varen afsendt ud,hvis nogen forsinkelse,bedes du venligst kontakt med os via mail.

Feedback:

Vi stræber efter at gøre alle vores købere med en tilfreds køber,din Positive feedback ville være meget værdsat for os,på Alle spørgsmål, bedes du kontakte os for det første ikke åbne en tvist eller forlade negativ feedback direkte,kan vi diskutere sammen for at finde ud af den bedste løsning.

After sales service:

Alle de elementer, der er blevet testet godt Før levering,Venligst Sørg for, At Pakken Er I God Stand, Når Du Underskriver Den.Efter at Du har Fået De Elementer, Hvis Du Har Nogen Problemer Med De Varer, Bedes du Kontakte Os når som Helst,og vi vil svare dig inden for 12 timer, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse dine spørgsmål eller problemer.

Om os:

Vi er en Professionel Fjernbetjening Producent, Fabrik og har mange slags fjernbetjeninger på lager,hvis du har mere qty krav,så send en mail til os,vil vi give dig en rabat og glad for at etablere langsigtede forretningsforbindelser med engros køber,tak

Velkommen Til Mere Engros Detail For,Glade Shopping Tid Med Dig!!

Tags: chamberlain fjernbetjeningen til garagesystemet, yamaha smart fjernbetjening, alto sax hals, 4pdt skifte, yamaha fjernbetjening udskiftning, er6n styret, høj sax, ape hanger harley, honda takt, universal home remote

Mærke Mownxih
Oprindelse KN(Oprindelse)
Støtte APP No
Kanal 4
Certificering ROHS
Bruger Universal
Frekvens 433 MHz
Pakke No
Trådløs Kommunikation IR
Model-Nummer For FSR68 ZJ78800 ATS-1520 YAS-152 YAS-203 YAS-93

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer