Bil styling Gear Shift Knap Sticker Panel Frame Trim Dækning Passer Til nissan X-trail Xtrail T32 Rogue-2020 Bil Tilbehør

v1349

kr101.67

-17.93

kr119.60

-14 %

Ny vare

installation metode:

Trin 1 : skal Du rengøre sted med 50% alkohol for at gøre sikker på, at ingen støv.

Trin 2 : Fjern 3m lim på bagsiden.

Trin 3 : Varme 3m lim ved at varm luft pistol.

(Et tip til at sætte på med de medfølgende 3m tapen er at varme håndtag, og den dækker dette gør limen på tapen mere klæbrig og de vil bo, på for evigt!)

Trin 4: Installation af produkter på det rigtige sted.Vask ikke din bil inden for 48 timer.

Lageret er fuldt udstyret, er du velkommen til at købe, den gennemsnitlige sender tiden er 1-2 dage.Det vil ikke overstige 4 dage på det seneste.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 4 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at buyerers er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

når du modtager dine varer bestilles,i 24 timer,bedes de kontrollere omhyggeligt.Kontakt os venligst direkte.

hvis du ikke har fået det inden for den leveringstid,bedes du kontakte os.vi vil tjekke den til dig med post office og skikke.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Bemærk:

Sørg for at varen passer til din bil, før du foretager en bestilling, hvis du ikke kender, skal du kontakte sælgeren for at kontrollere,tak!

Tags: nissan xtrail kuffert, led-nissan x-trail, xtrail t32 dobbelt, gear knop mærkat, bil hood protector, nissan x-trail, kia cerato forruden, skuffe xtrail t32, armlæn nissan qashqai, bagageskjuleren nissan x-trail

Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Bil Styling Gear Shift Knap Sticker Panel Frame Trim Dække Indvendige Dekorative
År 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020
Element Type Interiør Lister
Materiale Type ABS
Model Navn X-trail Xtrail T32 Rogue
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke WMYFC

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer