1-5M Nano Tape dobbeltklæbende Montering Gennemsigtige Tape NoTrace Genanvendelige Vandtæt Tape Vaskbare Hjem gekkotape

v1466

kr5.28

-2.29

kr7.57

-30 %

Ny vare

1/2/3/5M Nano Magic Tape dobbeltklæbende Tape Traceless Vandtæt Tape Til Badeværelse Køkkenvask Tryk Gel Mærkat

Beskrivelse:

Funktion: SUPER TAPE : på Grund af dets unikke øko-venlige PU gel materiale og høj klæbrighed, gel pad grip tape er designet til at være den mest pålidelige, brugbare og stærkt værktøj til at holde sig elementer til elementer.Det kan arbejde i perfekt i et temperaturområde fra -20℃ til 120℃.

VASKBAR & GENBRUGES : Når den flytbare dobbeltklæbende tape bliver beskidt, kan du vaske det med varmt vand og tør den til at genvinde sin klæbrighed.Det er genanvendelige og kan bruges omkring 1000 gange.Hvordan er det for værdi for pengene.Hvad mere er, kan det være let at skære i enhver størrelse og enhver længde, du ønsker!Dette aftagelig tape er perfekt til ethvert job.

IKKE-TRACE FLYTBARE : flytbar tape er meget let at fjerne og vil ikke skade dine vægge eller overflader med nogen rest, der er tilbage.Med sit design af klare montering af tape,næsten usynlig fastgørelse hjælper med at holde overflader glat, perfekt for gennemsigtige objekter dobbeltklæbende tape.

MULTI-FUNKTION ved HJÆLP af : sticky gennemsigtige tape hold små genstande på glatte overflader, så der kan holde, hvad du ønsker, såsom mobiltelefon, nøgler, kuglepenne, dekorationer, vægtæpper, køkken redskaber, fuld maleri eller tablet. (Hvis du ønsker at bruge det til at holde ting lodret, skal du ikke holde genstande mere end 2,2 lb) Det er perfekt til at blive et møbel stop, et stort tæppe tape, og det er også virkelig effektiv til at løse kat paw krus,fjerne dyrehår, støv, tøj og computere.

LIFETIME GARANTI : Vi garanterer vores kunder førsteklasses kvalitet og 100% tilfredshed med vores fælles skid tape.En forespørgsel, så tøv ikke med at kontakte os, venlig og nem at få fat på kundeservice support leveres af os hele tiden.Nyd Risk-Free Køb.TILFØJ TIL INDKØBSKURV NU!

Farve : Som billede

Størrelse :500*2*0.1 cm(5m/sæt) 300*2*0.1 cm(3m/sæt)200*2*0.1 cm(2m/sæt)100*1*0.1 cm(1m/sæt)

Pakke Inkluderet:

1 x Tape

Tags: double face gennemsigtig, selvklæbende monteringsholder, 3m dobbelt-ansigt, Nano Tape, båndet vandtæt, dobbeltklæbende 2m, magiske nano tape, dobbelt side nano tape, Scotch tape, kabel-mount

Function10 Scotch tape
Function4 Gadgets til køkken
Function12 Dobbeltklæbende Tape
DIY-Forsyninger Træbearbejdning
Function13 Dobbeltklæbende Tape
Tape Type Elektrisk Tape, Filament Tape
Function3 Selvklæbende Tape
Function14 DIY Hardware Tape
Certificering Ingen
Function2 Selvklæbende tape
Function8 Hjem Klistermærker
Oprindelse KN(Oprindelse)
Function11 dekorative bånd
function7 - Bil Klistermærker
Function9 Dobbeltklæbende tape
Function5 Magnetisk tape
Function1 Reflekterende tape
function6 Scotch tape 3 m dobbelt sidet

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer