Yeele Første Hellige Kommunion Pige Dreng Baggrund Min Dåb Fotografering Baby Shower, Fødselsdag Photocall Baggrund Til Foto-Studio

v1604

kr22.83

-9.79

kr32.62

-30 %

Ny vare

Alsidig

▶ Egnet til nyfødte børn, baby shower, fødselsdag part dekorationer,personlige portræt, produkt og familie foto.Kan også bruges til studie, boder, fester, og til bryllupper & business/kommerciel brug,video optagelse.

Bemærk:

▶ Alle baggrund vil sende foldet.Her er måder at fjerne folder. ★ 1. Rul det op tæt med en cylinder, og venter på 3-4 dage. ★ 2. Varme det med et damp-strygejern på bagsiden af elementet, så det bliver glat igen.Hvis nødvendigt, kan du stryge tilbage overfladen med damp strygejern men ikke tør strygejern.

Miljøvenlig:

▶ Lavet af Vinyl stof, ikke-giftige harmløse materiale,syre-fri, genanvendelige!

Tilpas Accepteret:

▶ Vores virksomhed accepterer for tilpasning i henhold til din anmodning!Bare kontakt os dit billede og størrelsen af det.

Tynd Vinyl (Tynd Klud)

▶ Vinyl materiale, der er det bedste materiale til print, da den farve er den mest lyse og levende.Dette materiale er lys, let diaphanous,som er velegnet til indendørs brug.Det er ikke vaskbar.

Polyester

▶ Det er meget blød med god kvalitet.Det kan vaskes, kan også bruges på offentlig, og kan bruges flere gange.

Fordele & Ulemper

▶ Vinyl trykning effekt er lidt bedre end polyester.Vinyl er udskrivning, farve, mætning er højere.Hvis du har særligt høje krav til den troskab af den farve, det anbefales, at du vælger vinyl.Men det vinyl materiale, der vil være nogle krølle på grund af transport.

Tags: kommunion pige, fødselsdag photocall, communion kjole, kommunion gave, Fællesskab, kommunion foto, baggrunden fodbold, kjole til konfirmation, communion kjole pige, Photocall

Stil Naturskønne
størrelse Width x Height
Personalizable Der Kan Tilpasses Ja
Vinyl(Kemiske fiber inkjet stof) Ikke vaskbare
Type Spray Malet
Model-Nummer NZY09341
Materiale Vinyl
Mærke Yeele
Pakke Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer