Nyhed
Juntu Camouflage Linse Frakke til Sigma 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM Sport Telefoto Nylon Beskyttende Hylster

Juntu Camouflage Linse Frakke til Sigma 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM Sport Telefoto Nylon Beskyttende Hylster

v220

kr406.88

Ny vare

【Om Juntuo Linse Pels】

1. Denne linse pels (camouflage tøj og beskyttende cover på ydersiden af linsen) er designet og behandles i nøje overensstemmelse med den linse funktion.Det er fremstillet af komposit polyester bomuld camouflage stof og foret med sort sløjfe fløjl.De materialer, der er udsøgt og håndværk er fremragende.Efter frakker er installeret, zoom-ring -, fokus-ringen, og beslag ring alle kan drejes uafhængigt på betjeningspanelet, området har et vindue der kan åbnes, og hætten kan monteres i omvendt rækkefølge.

2. Alle kanter er blevet omhyggeligt indkapslet, som ikke vil åbne linje og hår.Knapper og skrue huller på overfladen af linsen er fint kant-låst og har en lang levetid.

3. Dette produkt er primært anvendes til camouflage under udendørs skydning, så små dyr er ikke let at opdage din skydning, påvirker ikke den normale brug af objektiv funktion på alle, og også til at spille en god rolle i at beskytte objektivet mod sollys,modstand fra bunden og se godt ud.

4. Denne linse pels er en opdelt struktur, hvor hvert afsnit er forsynet med en digital antal.Når du bruger det, kan du installere det i rækkefølge fra modlysblænden①, ved hjælp af velcro-fastgørelse (en del er i form af en elastisk ærmet), og den specifikke installation afhænger af situationen.

Produkt beskrivelse:

Juntu Camouflage Linse Frakke til Sigma 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM Sport , 4 lag af beskyttelse af din værdifulde linse!

Materiale: Vandtæt bomuld + fleece foring (behageligt til din hånd, beskytte objektivet mod ridser og korrosion af linsen med hånden og sved)

Det første lag af beskyttelse: overfladen af stoffet er vandafvisende behandling (, der er, lotus blade virkning)

Det andet lag: ren Bomuld camouflage lærred

Tredje lag: vandtæt coating på bagsiden af stoffet (vandtæt og uigennemtrængelige)

Fjerde lag: foret fleece stof (beskytte objektivet og føler sig trygge)

Pakken indeholder:

Linse Frakke*1

Tags: bryton rider, bryton, garmin handlebar mount, camouflage sigma 35, linse camouflage sigma 100 400, neopren sigma camouflage, camouflage tilfælde sigma, rolanpro linse camouflage sigma, cykel computer xiaomi, kamera canon

Oprindelse KN(Oprindelse)
Kompatible Mærker sigma
Pakke Ja
Mærke FITTEST

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer