B101EVT03V.0 B101EVT03.1 1280*800 LCD-Skærm Touch screen Digitizer Glas Panel Til Acer Iconia Tab A200 tablet pc

v49

kr88.26

Ny vare

B101EVT03V.0 1280*800 LCD-Skærm Touch screen Digitizer Glas Panel reservedele Til Acer Iconia Tab A200

Gøre skærmen, vi er seriøse!Vide, hvis skærmen er defekt, vil spilde hinandens tid og penge, så vi vil nøje registrere skærmen!Give dig en god skærm.

Kvalitet:

Vi har et væld af erfaring i Tablet-PC ' en og mobiltelefonen vedligeholdelse i Kina.Alle Udskiftning af Skærmen vil blive kontrolleret og testet omhyggeligt af vores erfarne kvalitetskontrol team før afsendelse. 100% fungerer godt .

Emballage:

pakken vil blive pakket godt med bubble taske + stærk kasse .Må ikke bekymre dig.

Leveringstid:

Vi forsøger vores bedste for at skibet ud samme dag for betaling ryddet inden 17: 00 (Beijing-Tid) , da vi ellers vil skibet næste arbejdsdag .Ordre på weekend eller ferie, vil først blive leveret mandag eller næste arbejdsdag .når vi har afsendt, kan du se den tracking nummer på din ordre.NOTE 1. Bekræft modelnummeret på din tablet, når du bestiller på vores skærm.For ikke at købe de forkerte, ikke kan bruges som normalt. 2. Før du bekræfter skærmen ikke kan fungere perfekt, skal du ikke bruge lim til at installere vores skærm til dit udstyr , hvis skærmen indsæt den lim, vi kan ikke acceptere du at returnere det og bede om udbetaling af godtgørelse. 3. Det problem, som du kan møde en.ødelagt skærm → gøre en unpacking video → kontakt os, og send video-b.fn-arbejder skærm → lave en test video → kontakt os, og send video 4. Hvis alt er OK i vores skærm, kan du efterlade os fem stjerner positive tilbagemeldinger , vil vi give dig en god feedback også. 5. Hvis den skærm, der har problemer, bedes du straks kontakte os, vi vil håndtere det for dig hurtigt, så undlad venligst velkommen til at efterlade os den negative feedback eller åbne en tvist , tak for forståelse.Ser frem til et langsigtet samarbejde med dig!Glade shopping!!!

Tags: 12 lcd -, acer flex-video-kabel, acer switch cover, 22 tommer tablet, japansk tastatur, 4k lcd-panel, lcd-skærm, usb-pro v2, lcd-skærm, 19v strømforsyning

Skærm Størrelse 7~10 Tommer
leveringstid 2-3 dage
Kompatible Mærker Universal
Screen Type Kapacitiv Skærm
Tilstand På Lager!Klar Til At Sende!
Produkt Type Panel LCD-Combo
Model-Nummer Iconia Tab A200
Mærke oyy
størrelse 10.1"
Garanti 6måneder

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer