JJC VENSTRE-60 Kamera Modlysblænde Til CANON EF 75-300mm f/4-5.6 III USM, EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II Lens Udskift Canon ET-60

v68

kr57.16

-6.36

kr63.52

-10 %

Ny vare

JJC VENSTRE-60 Kamera Modlysblænde Til CANON EF 75-300mm f/4-5.6 III USM, EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II Lens Udskift Canon ET-60

Modlysblænden er en af de vigtigste tilbehør til hver linse, du ejer.En modlysblænde giver flere funktioner: det nuancer optikken fra strølys, at forbedre dit kontrast og billedkvalitet; i dårligt vejr, kan det hjælpe med at holde fugt eller vind-blæst snavs fra linsen; og den beskytter den forreste tønde fra den uundgåelige virkninger mod vægge, dørkarme, og andre real-life forhindringer.

Model

VENSTRE-60

Kompatible Produkter

CANON EF 75-300mm f/4-5.6 III

CANON EF 75-300mm f/4-5.6 III USM

CANON EF-S 55-250mm f/4-5.6 ER

CANON EF-S 55-250mm f/4-5.6 II

Brutto Vægt

49g

Virkelige Størrelse

8.1*6.2*5.6 cm

Pakning størrelse

10.3*10.3*5.5 cm

Materiale

ABS

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1) WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2) Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.

3) Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4 )SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

6) Vi vil gerne minde om, at den told,skatter, afgifter eller tillægsgebyr bragte ved din lokale told vil være ansvarlig for købere.For yderligere oplysninger,kan du kontakte din lokale skikke, før du køber produkter.

7) Vi leverer også UPS,DHL hurtigere forsendelse måde, i tilfælde af at du har brug for de varer hurtigst muligt.Vælg venligst den korrekte måde, før du køber produkter.

1) Alle produkter, der sælges på JJC Officielle Butik er garanteret for ET helt ÅR mod fejl i udførelse og materiale.

2), har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Køber skal klart descript den defekte med fuld information via e-mail.Hvis det er nødvendigt med en video og link til os for at vise den defekte.

3) Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

4) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

5), vil Vi refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Volantinaggio-milano.eu.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

6) Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Vi mener, at den bedste kvalitet og top-klasse selskab stammer fra erhverv og service.

Tags: ef, fujifilm xt4, 5d2, mirrorless kamera, parasol, linse, kamera canon, 75 300mm, vr, kameraet lukker

Pakke Ja
Kompatible Mærker Canon
Model-Nummer VENSTRE-60
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke jjc
Erstatter Canon ET-60
Farve black
Materiale ABS
Navn Kamera Modlysblænde

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer