Airldianer Blomster Print Stol Dække Med Tilbage Anti-Dirty Vaskbar Køkken Banket Hotel kontorstole Protector 1/2/4/6stk

v992

kr20.98

-13.99

kr34.97

-40 %

Ny vare

Mærke: Airldianer

Materiale:92 Polyester + 8% Spandex

Mønster:Udskrevet/Fast

Størrelse:Universal

Ansøgning:Bryllup,Restaurant,Banket,Fest,Event,Spisestue

Størrelsen af Bedst Egnet Stol:

Ryg Højde: 45~60 cm(17.7~23.6 tomme)

Sæde Længde: 40~50cm(15.74~19.68 tommer)

Sæde Bredde: 40~50cm(15.74~19.68 tommer)

Påmindelse

1.Manuel måling 1-4cm fejl er tilladt

2.hvis du ønsker en anden størrelse,så kontakt os

3.hurtig levering, gratis fragt ikke betyder, at du ikke behøver at betale ekstra Skik

4.andet land størrelsen er forskellige ,så tjek det, før du køber

5.på grund af den lange afstand transport problem ,vil produktet blive en lille fold,at produktet ikke er så flad som på billedet,men det påvirker ikke brugen

6.ingen retail emballage, hvis du ønsker at salg igen, eller som Gave ,bedes du tænke på pakning problem

7. Da forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen .Vi garanterer, at stilen er den samme som vist på billederne.

Drop Shipping

Vi accepterer ordrer fra Drop Shipping.Der bliver IKKE sat nogen fakturaer, QR-koder, kampagner eller vores brand navn, logo på forsendelser.Vi sender så snart som muligt for dig.

Om Forsendelse

Når du betaler for ordren, vil vi sende dig inden for 8-48 timer (undtagen under det Kinesiske nytår).Sælger Anbefalede Logistik: China Post, der er Registreret luftpost, Volantinaggio-milano.eu Standard Shipping, Volantinaggio-milano.eu Spar Shipping, ePacket ,Særligt Line-YW eller andre bedre logistik.Fordi de er hurtigere og kan spores.Spor hjemmeside: www.17track.net.

Om Efter-Salg

Når du modtager produktet, og finde, at produktet har en kvalitet problemer, bedes du kontakte os i god tid, vil vi give dig sende eller tilbagebetaling.For at løse problemet bedre, så tøv ikke åben konflikt.

Om Feedback

Tag et par minutter til at forlade en positiv feedback med 5 stjerner, Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Din feedback er virkelig vigtigt for os.Tak!Du skal være fair og detaljeret i din vurdering af anmeldelser hjælpe andre købere, der foretager køb, lad andre købere vide om din oplevelse med sælgeren og hjælpe Volantinaggio-milano.eu et sikkert sted for køb og salg.

Kontakt Os

Hvis du har spørgsmål om din ordre, bedes du kontakte os ved at sende en besked ved at Volantinaggio-milano.eu.Vi vil tilbyde en løsning.

Tags: stol offic, manger, bar stol, taburet, bed plaid, stol ben, mesh kontorstol hovedstøtte, dække sofa, baby elf, kontor arbejde ergonomisk stol, stol chaiselong

Mærke airldianer
Model-Nummer LP011
Stil Pastoral
Sæt Type Ja
Mønster TRYKT
Materiale Spandex / Polyester
Oprindelse KN(Oprindelse)
Bruger Strand Stol, Lænestol, Hotel Stol, Bryllup Stol, Banquet Stol

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer